Mesečni horoskop za Mart 2024.

Mart donosi proleće u punom cvetu i sa sobom donosi energiju novog početka, kreativnog izražavanja i povećane aktivnosti. Mesec počinje snažnim novim mesecom u Ribama 2. marta, koji nas potiče da se ponovo povežemo sa svojim najdubljim željama i intuicijom. Ovo je idealno vreme da postavite nove ciljeve i započnete nove projekte koji su vam zaista na srcu.

Tokom prve polovine marta, Merkur u retrogradnom kretanju u Ribama od 1. do 9. marta može doneti neke neočekivane zastoje ili promene planova. Ključno je biti fleksibilan i otvoren za nove mogućnosti. Međutim, energija se podiže kako Merkur ulazi u Ovna 10. marta, pokrećući našu ambiciju i želju za akcijom.

Sunce ulazi u 20. marta, označavajući prolećnu ravnodnevicu i početak astrološke nove godine. Ovo je vreme za novi početak i postavljanje novih ciljeva za narednu godinu. Puna Mesečeva zraka u Vagi 28. marta usmerava našu energiju na harmoniju, partnerske odnose i diplomatsko rešavanje problema.

Evo nekih ključnih tema na koje treba obratiti pažnju u svakom astrološkom periodu u martu:

Nov Mesečev zrak u Ribama (2. mart): Očekujte da se ponovo povežete sa svojim emocijama, intuicijom i kreativnošću. Iskoristite ovu energiju za postavljanje novih ciljeva i započinjanje novih projekata.

Merkur retrogradni u Ribama (1-9. mart): Moguće su neočekivane promene u planu, komunikaciji i putovanju. Budite fleksibilni i otvoreni za nove mogućnosti.

Merkur u Ovnu (10. mart – 3. april): Očekujte pojačanu ambiciju, inicijativu i želju za akcijom. Iskoristite ovu energiju za pokretanje novih projekata i preuzimanje novih izazova.

Sunce u Ovnu (20. mart – 19. april): Vreme je za novi početak, postavljanje ciljeva i preuzimanje inicijative. Iskoristite ovu energiju za pokretanje novih projekata i stvaranje života koji želite.

Pun Mesečev zrak u Vagi (28. mart): Očekujte fokus na harmoniju, partnerske odnose, diplomatsko rešavanje problema i lepotu. Iskoristite ovu energiju za poboljšanje odnosa i stvaranje mira u svom životu.

Saveti za mart:

– Iskoristite energiju da postavite nove ciljeve i započnete nove projekte.
– Budite fleksibilni i otvoreni za nove mogućnosti tokom Merkura retrogradnog u Ribama.
– Iskoristite energiju Merkura u Ovnu da preuzmete inicijativu i započnete nove projekte.
– Koristite energiju Sunca u Ovnu za novi početak i postavljanje ciljeva.
– Iskoristite energiju za poboljšanje odnosa i stvaranje mira u svom životu.

Martovska energija je sveža, kreativna i puna potencijala. Iskoristite ovu energiju da napredujete u svojim ciljevima, poboljšate svoje odnose i stvorite život koji želite.