NAJTAČNIJI VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024

. godinu

2024. godina je godina broja 8, što je simbol ravnoteže, harmonije i transformacije. Ova godina će biti vreme velikih promena za mnoge ljude, kako na ličnom, tako i na globalnom nivou.

Ovanima će 2024. godina biti godina velikih izazova. Saturn, planeta discipline i karme, tranzitiraće kroz njihov 12. polje, što će ih naterati da se suoče sa svojim skrivenim strahovima i traumama. Ovo može biti teško vreme, ali će biti od ključne važnosti da Ovnovi iskoriste ovu priliku da rade na sebi i svom duhovnom rastu.

Na poslovnom planu, Ovnovi će imati priliku da napreduju u karijeri, ali će morati da ulože mnogo truda i rada. Takođe, mogu se suočiti sa nekim izazovima u odnosima sa kolegama.

U ljubavi, Ovnovi će imati priliku da upoznaju nekoga posebnog, ali će morati da budu strpljivi i da ne forsiraju stvari.

Bikima će 2024. godina biti godina stabilnosti i rasta. Jupiter, planeta sreće i obilja, tranzitiraće kroz njihov 11. polje, što će im doneti nove prilike za prijateljstvo i saradnju. Takođe, mogu očekivati napredak u karijeri i finansijski uspeh.

U ljubavi, Bikovi će imati priliku da učvrste svoju vezu sa partnerom. Takođe, mogu se suočiti sa nekim izazovima u odnosima sa porodicom i prijateljima.

Blizancima će 2024. godina biti godina promena i putovanja. Merkur, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov znak, što će im doneti nove ideje i prilike za napredak. Takođe, mogu očekivati da će mnogo putovati, kako poslovno, tako i privatno.

U ljubavi, Blizanci će imati priliku da upoznaju nekoga novog, ali će morati da budu oprezni da ne budu povredjeni.

Racima će 2024. godina biti godina emocionalne transformacije. Neptun, planeta iluzija i misterije, tranzitiraće kroz njihov 10. polje, što će im doneti priliku da se suoče sa svojim strahovima i da pronađu svoj pravi put u životu. Takođe, mogu očekivati da će imati uspeha u karijeri, ali će morati da budu spremni na izazove.

U ljubavi, Rakovi će imati priliku da učvrste svoju vezu sa partnerom. Takođe, mogu se suočiti sa nekim izazovima u odnosima sa djecom.

Lavovima će 2024. godina biti godina uspeha i prestiža. Sunce, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov znak, što će im doneti priliku da se istaknu u svojoj karijeri i da ostvare svoje ciljeve. Takođe, mogu očekivati da će imati finansijski uspeh i da će biti popularni u društvu.

U ljubavi, Lavovi će imati priliku da upoznaju nekoga posebnog, ali će morati da budu oprezni da ne budu povredjeni.

Devicama će 2024. godina biti godina izazova i promena. Saturn, planeta discipline i karme, tranzitiraće kroz njihov 9. polje, što će ih naterati da se suoče sa svojim strahovima i da prošire svoje vidike. Takođe, mogu očekivati da će imati uspeha u obrazovanju i da će putovati.

U ljubavi, će imati priliku da upoznaju nekoga novog, ali će morati da budu spremne na kompromise.

Vagama će 2024. godina biti godina harmonije i ljubavi. Venera, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov znak, što će im doneti priliku da uživaju u ljubavi, umetnosti i lepoti. Takođe, mogu očekivati da će imati uspeha u karijeri i da će biti popularni u društvu.

U ljubavi, Vage će imati priliku da učvrste svoju vezu sa partner

Škorpijama će 2024. godina biti godina transformacije i duhovnog rasta. Pluton, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov znak, što će im doneti priliku da se suoče sa svojim najdubljim strahovima i da se transformišu u novu osobu. Takođe, mogu očekivati da će imati uspeha u karijeri i finansijski uspeh.

U ljubavi, će imati priliku da upoznaju nekoga posebnog, ali će morati da budu spremne na izazove.

Strelčevima će 2024. godina biti godina rasta i putovanja. Jupiter, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov 10. polje, što će im doneti priliku da napreduju u karijeri i da ostvare svoje ciljeve. Takođe, mogu očekivati da će mnogo putovati, kako poslovno, tako i privatno.

U ljubavi, Strelci će imati priliku da upoznaju nekoga novog, ali će morati da budu oprezni da ne budu povredjeni.

Jarčevima će 2024. godina biti godina stabilnosti i uspeha. Saturn, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov 8. polje, što će im doneti priliku da se fokusiraju na svoje ciljeve i da ostvare svoje ambicije. Takođe, mogu očekivati finansijski uspeh i da će biti popularni u društvu.

U ljubavi, Jarčevi će imati priliku da učvrste svoju vezu sa partnerom.

Vodolijama će 2024. godina biti godina promena i inovacija. Uran, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov znak, što će im doneti priliku da se oslobode ograničenja i da kreiraju novo. Takođe, mogu očekivati da će imati uspeha u karijeri i da će biti popularni u društvu.

U ljubavi, Vodolije će imati priliku da upoznaju nekoga novog, ali će morati da budu spremne na kompromise.

Ribama će 2024. godina biti godina emocija i intuicije. Neptun, njihov vladar, tranzitiraće kroz njihov 9. polje, što će im doneti priliku da prošire svoje vidike i da se povezuju sa svojim unutrašnjim bićem. Takođe, mogu očekivati da će imati uspeha u obrazovanju i da će putovati.

U ljubavi, Ribe će imati priliku da učvrste svoju vezu sa partnerom.

Generalni trendovi

Generalno, 2024. godina će biti godina promena i transformacije za mnoge ljude. Saturn, planeta discipline i karme, tranzitiraće kroz znake Vage, Škorpije i Strelca, što će naterati ljude da se suoče sa svojim strahovima i da se transformišu u novu osobu.

Jupiter, planeta sreće i obilja, tranzitiraće kroz znake Blizanaca, Raka i Lava, što će doneti ljudima nove prilike za rast i napredak.

Uran, planeta promena i inovacija, tranzitiraće kroz znak Vage, što će naterati ljude da se oslobode ograničenja i da kreiraju novo.

Pluton, planeta transformacije, tranzitiraće kroz znak Škorpije, što će ljudima doneti priliku da se suoče sa svojim najdubljim strahovima i da se transformišu u novu osobu.

Ova godina će biti vreme velikih promena, ali će takođe biti vreme velikih prilika za rast i napredak.